Merken

Aanbiedingen

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen.

Best verkochte producten

Leveranciers

Geen leverancier

Informatie

  

Offer a gift card

  

Empty - editie maart 2017

Published : 01-03-2017 21:37:24
Categories : Empties

Empty - editie maart 2017

Kunnen we even een momentje nemen om deze fles te bewonderen? Dit moet toch wel de MOOISTE fles zijn uit mijn collectie! Een gigantisch lieveheersbeestje. Super schattig!

Ook dit was één van mijn wintergeuren. Hoewel het een cultfavoriet is, was het niet mijn persoonlijke topfavoriet. Het is een warme, zoete geur (zonder suikerzoet te zijn - makes sense? :-)). Op mij bleef de geur echter niet 'hangen'. Daarom ben ik ook redelijk snel door deze fles gegaan.

De basisnoten van deze geur zijn opnieuw muskus en vanille. Zien jullie hier ook een patroon tussen mijn empties? :-) De topnoten zijn o.a. rode bessen en kamperfoelie. Dus ook hier een frisse eerste indruk.

Lees zeker ook mijn andere empty-blogpost voor andere updates over mijn parfumcollectie!

Welke geur is jullie favoriete Marc Jacobs geur?

Related posts

Share this content

Add a comment

 (with http://)