Merken

Aanbiedingen

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen.

Best verkochte producten

Leveranciers

Geen leverancier

Informatie

  

Offer a gift card

  

Empty - editie februari 2017

Published : 01-02-2017 21:26:14
Categories : Empties

Empty - editie februari 2017

De laatste geur die ik opgemaakt heb, is een tijdloze klassieker: J'adore edp van Dior.  Deze geur is ongetwijfeld de geur die ik het langst in mijn collectie heb gehad! Dit is ook al mijn tweede fles die ik opgemaakt heb.

Aan deze geur zitten heel wat herinneringen vast voor mij. Vreemd toch hoe een geur je soms terug kan brengen naar het verleden. Kennen jullie dat gevoel? Voor mij is dit een typische wintergeur door de warme noten van muskus en vanille. Toch is dit geen zware geur door de citrusaccenten waarmee de geur opent.

Nu mijn collectie verder slinkt, is misschien wel ruimte voor een nieuw geurtje? (Hint hint :)) 

Hoe zullen jullie Valentijn vieren? Welke geur zouden jullie graag cadeau krijgen op Valentijn? 

Related posts

Share this content

Add a comment

 (with http://)