Merken

Aanbiedingen

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen.

Best verkochte producten

Leveranciers

Geen leverancier

Informatie

  

Offer a gift card

  

Empty - editie december 2016

Published : 03-12-2016 22:17:25
Categories : Empties

Empty - editie december 2016

Kennen jullie het fenomeen? Een collectie geurtjes die maar blijft aangroeien... Ook hier moet ik - met schaamrood op de wangen - bekennen dat mijn parfumcollectie aan het uitpuilen was. Tot vorig jaar!

Vorig jaar had ik er genoeg van en heb ik een ban ingelast op nieuwe geurtjes! Geen makkelijke taak als je een parfumwebwinkel hebt :-)  En nu is het eindelijk zo ver! Ik kan EINDELIJK pronken met mijn eerste empty. De geluksvogel? Cinéma edt van Yves Saint Laurent. Een kanjer van zomaar even 90 ml!

Om heel eerlijk te zijn? Ik zal deze geur wel missen in mijn collectie. Deze geur droeg ik vnl. rond deze tijd van het jaar, op koudere herfst/winterdagen. Het is een warme, gezellige geur zonder zwaar te zijn. In de basisnoten zit onder andere muskus en vanille. Vandaar de warme ondertoon. De geur opent echter fris (o.a. door de topnoten van clementines). Een zeldzame combinatie...

Helaas is deze geur niet meer beschikbaar in onze webwinkel. Dus daarom: wat zijn jullie favoriete geurtjes voor deze periode van het jaar? Stemmen julie julie geuren af op de seizoenen? Of is dat de parfum-fantiekeling in mij? :-) En even uit nieuwsgierigheid. Hoeveel geurtjes telt jullie collectie op dit moment? 

Volg verder de blog voor verder updates over mijn parfumcollectie!

Ann

Parfum-ID

Share this content

Add a comment

 (with http://)