Merken

Aanbiedingen

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen.

Best verkochte producten

Leveranciers

Geen leverancier

Informatie

  

Offer a gift card

  

Overzicht van producten van fabrikant Jean Paul Gaultier

Over Jean-Paul Gaultier

Jean-Paul Gaultier is een Franse ontwerper van haute couture en prêt-à-porter mode. Hij wordt ook wel eens het enfant terrible van de modewereld genoemd door zijn spraakmakende stijl. Hij staat bekend om zijn integratie van straatstijl in zijn ontwerpen en zijn speelse kenmerken die hij verwerkt in haute couture. Hij heeft zijn creativiteit ingezet voor diverse bekende modehuizen en artiesten en ook diverse eigen labels op zijn naam staan waarmee hij kleding, accessoires en diverse andere producten op de markt brengt. Zo staat hij aan het roer van de labels Jean Paul Gaultier, Gaultier PARIS, Eyewear Jean Paul Gaultier, Jean Paul Gaultier Argent en Junior Gaultier. Van 2003 tot 2010 was Jean-Paul Gaultier creative director van het modehuis Hermès en daarnaast is hij verantwoordelijk geweest voor diverse spraakmakende outfits van populaire artiesten zoals Madonna, Marilyn Manson, Kylie Minogue en Marion Cotillard. De spraakmakende punt beha van Madonna is van zijn hand. Naast al deze activiteiten heeft hij ook diverse parfums op de markt gebracht.

De geuren van Jean-Paul Gaultier


Over Jean-Paul Gaultier


Jean-Paul Gaultier is een Franse ontwerper van haute couture en prêt-à-porter mode. Hij wordt ook wel eens het enfant terrible van de modewereld genoemd door zijn spraakmakende stijl. Hij staat bekend om zijn integratie van straatstijl in zijn ontwerpen en zijn speelse kenmerken die hij verwerkt in haute couture. Hij heeft zijn creativiteit ingezet voor diverse bekende modehuizen en artiesten en ook diverse eigen labels op zijn naam staan waarmee hij kleding, accessoires en diverse andere producten op de markt brengt. Zo staat hij aan het roer van de labels Jean Paul Gaultier, Gaultier PARIS, Eyewear Jean Paul Gaultier, Jean Paul Gaultier Argent en Junior Gaultier. Van 2003 tot 2010 was Jean-Paul Gaultier creative director van het modehuis Hermès en daarnaast is hij verantwoordelijk geweest voor diverse spraakmakende outfits van populaire artiesten zoals Madonna, Marilyn Manson, Kylie Minogue en Marion Cotillard. De spraakmakende punt beha van Madonna is van zijn hand. Naast al deze activiteiten heeft hij ook diverse parfums op de markt gebracht.


Jean-Paul Gaultier en Puig


In samenwerking met Puig, een Spaanse mode- en parfumbedrijf, heeft Jean-Paul Gaultier vanaf 1993 al diverse parfums uitgebracht voor mannen en vrouwen. De allereerste geur die verscheen was Classique in 1993: een bloemige geur voor vrouwen. Twee jaar later volgde hier een mannelijke variant van: Le Mâle. Dit parfum is nog steeds ongekend populair onder mannen. De parfums van Jean-Paul Gaultier onderscheiden zich niet alleen door geur, maar ook door de opvallende vormgeving. Net als in zijn kledingontwerpen weer de ontwerper hier te verrassen met uitdagende vormen en constante vernieuwing.


De geuren van Jean-Paul Gaultier


De allereerste geur van Jean-Paul Gaultier was een vrouwengeur, maar de ontwerper brengt zowel geuren voor mannen als vrouwen op de markt. De allereerste geur, Jean-Paul Gaultier Classique voor vrouwen, is nog steeds te koop in het typerende flesje in de vorm van een vrouwenlichaam. De mannelijke variant, Jean-Paul Gaultier Le Mâle, vormgegeven als een mannenlichaam, is ook nog steeds zeer populair. Nieuwere geuren zijn onder andere Jean-Paul Gaultier Kokorico, Jean-Paul Gaultier Scandal en Jean-Paul Gaultier². De geuren zijn veelal niet alleen verkrijgbaar als parfum of eau de toilette, maar ook als after shave balsem, bodylotion, deodorant of in een geschenkset.

Meer
Toont 1 - 2 van de 2 items
Toont 1 - 2 van de 2 items